Ultima săptămână din luna noiembrie aduce vreme rece în cea mai mare parte a ţării. Şi prima luna de iarnă debutează tot cu frig. Anunţul a fosut făcut de către Elena Mateescu, directorul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

”Ultima săptămână din utima lună a acestei toamne arată o săptămână mai rece în cea mai mare parte a ţării. Observăm abateri termice negative, mai mari de două grade la nivelul temperaturilor medii, în partea de vest, sud-vest, centrul ţării. De altfel, întreaga săptămână, începând de miercuri, joi şi vineri, vom întregistra temperaturi mult mai coborâte în depresiunile intramontane.

Temperaturile cele mai coborâte frecvent pe parcurul nopţilor şi dimineţilor, preponderent negative, inclusiv în Capitală, -4. Va fi mai rece miercuri, joi şi vineri dimineaţă. Practic, vom înregistra cele mai coborâte temperaturi de până în prezent în această toamnă”, a spus Elena Mateescu la Antena 3.

Şi prima luna de iarnă începe tot cu frig. În prima săptămână din luna decembrie vor avea parte de temperaturi negative, însă în ăartea de sud a ţării este posibil să înregistrăm fenomene de inversiune termică.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.