Sirop de păducel cu miere, un deliciu care poate fi savurat ca atare sau ca umplutură pentru clătite fragede. Dar mai întâi să vă oferim rețeta, să aflăm care sunt beneficiile acestei plante medicinale, ale căror fructe pot fi transformate într-un delicios sirop.

Întreaga plantă poate fi valorificată în scop terapeutic, dar și gastronomic: frunzele, florile și fructele de păducel. Din acestea pot fi preparate ceaiuri, tincturi, jeleu, sirop sau chiar… vin.

Beneficii păducel pentru inimă, creier și imunitate

Principalele efecte benefice ale păducelului se resimt asupra inimii și circulației sângelui, planta având puternice proprietăți antihipertensive.

Integral pe Ce se intampla doctore



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.