Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a avut o reacție dură marți seara, după declarațiile făcute de Klaus Iohannis în cadrul unei conferințe de presă susținute la Palatul Cotroceni: "A dovedit exact ce este. Un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor."

"Este o mare rușine că un președinte de țară coboară atât de jos încât își asumă pe față campania nesimțită pentru PNL! A dovedit exact ce este: un agent electoral mincinos al Partidului Său, în loc să se preocupe de singurul lucru care este cu adevărat important: sănătatea și viața românilor." a scris Ciolacu, marți seara, pe Facebook.

"Un politruc care înjură non stop nu merită niciun răspuns. Dar vă îndemn pe toți cei cu bun simț, cu logică și ancorați în realitate, care vă simțiți jigniți de un astfel de personaj, să îi dăm mesajul corect pe 6 decembrie: să punem STOP unui an de haos și dezastru!

Vă îndemn să ieșiți din case pentru a trimite acasă acest guvern incompetent și corupt!
Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ne închidă în case după 6 decembrie! Să nu ne fure Crăciunul, să nu ne fure și sărbătorile acestea!
Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră, pentru educația copiilor voștri, pentru pensiile voastre, pentru locurile de muncă!
Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi!"

Mesajul liderului PSD a venit după ce Președintele Klaus Iohannis a atacat din nou Partidul Social Democrat, într-o conferință de presă susținută marți seară la Cotroceni. Potrivit șefului statului, PSD este de vină pentru situația în care se află România la 30 de ani de la Revoluția din 1989.

"Într-un asemenea context nefast și extrem de dificil un singur partid și-a asumat responsabilitatea guvernării țării atunci când mulți alții au preferat să nu se implice. Nu a fost deloc ușor, dar chiar și cu un Guvern PNL minoritar, atacat din toate părțile și fără susținere parlamentare, multe lucruri s-au schimbat în bine ", a spus Klaus Iohannis.


Comentarii

Adrian Năstase despre Marcel Ciolacu (2) Vă îndemn să votați pentru ca Iohannis să nu ni-l fure pe Moș Crăciun și să ne-nchidă-n case și să nu ne fure sărbătorile, pentru ca noi PSD-ul să vă dăm sărbători sărbătorite de firmele de pompe funebre pentru cei care vor crăpa de Covid 19. Vă îndemn să votați pentru sănătatea voastră de pe lumea ailaltă, că pe lumea asta o să aibă grijă de voi Covid 19 și PSD-ul, așa cum a avut și pân-acum. Vă îndemn să votați pentru a ne lua viața înapoi, care viață? Viața de pe lumea ailaltă? Băăă, dar proști mai sunteți, proștilor! Votați PSD! Pentru că numai noi ne-am făcut numai nouă salarii europene și pensii speciale pe care le-am mărit triplându-le de câteva ori, dar v-am mărit și vouă punctele de suspensie minimă și de salariu minim cu câte 20 de lei chiori de fiecare dată. Băăă, dar proști mai sunteți, proștilor! Votați PSD, ca tot noi cei de la PCR, pardon PSD să ne luăm viața de pe lumea asta înapoi și să nu mergem toți încolonați la ocnă după cum merităm. Să-mi numărați ouăle! Muie PSD!

24 noiembrie 2020 23:28

Adrian Năstase despre Marcel Ciolacu (1) Eu, Adrian Năstase prin grația Ălui de Sus ocnaș liberat ca tot husenul liber, am și eu o erecție foarte dură la coiul meu stâng, care e mai erect în acest moment. Marcel Ciolacu cu moaca lui patibulară de Cur Nebărbierit e același aurolac și om al străzii de pe ulița PSD-ului, uliță din mahalaua limitrofă pierdută undeva-n găoaza țării. Marcel Ciolacu nu este un politruc, el este un ipocrit formidabil și un fariseu împuțit de cea mai josnică speță. De aceea EU vă îndemn pe cei care vă simțiți jigniți de acest personaj imbecil să-i dăm mesajul corect și rect și erect pe 6 Decembrie, să spunem STOP și Hopa Mitică dezastrului făcut României de către PSD din 1990 până acum, adică cele 85 de miliarde euro datorie externă din totalul datoriei externe a țării care e acum 117 miliarde euro. Vă îndemn, să ieșiți din case și să răspândiți Covid 19 așa cum v-am îndemnat ilegal când noi PSD ne-am opus în parlament măsurilor de protecție a populației contra Covid 19.

24 noiembrie 2020 23:27

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.