Demisiile din Parlament ale lui Marcel Ciolacu și ale parlamentarilor USR reprezintă doar "un populism ieftin" și nu rezolvă nimic, a susținut, marți, Kelemen Hunor, liderul UDMR, într-o discuție la RFI.

"Singura soluţie echitabilă şi corectă este - dacă vrem să vorbim despre pensiile speciale - ştergerea, abrogarea tuturor pensiilor, inclusiv pensiile magistraţilor şi pensiile foştilor securişti, ofiţerilor. Restul este un populism ieftin şi nu rezolvă absolut nimic. Trimiteţi-l pe domnul Ciolacu şi pe cei de la USR la doamna Violeta Alexandru de la Ministerul Muncii să le explice cum se calculează pensiile. Deci ei nu renunţă la nimic. Aşa cum nu a renunţat domnul Ciolacu nici acum patru ani la nimic, când şi-a dat demisia cu o zi înainte de terminarea mandatului, nu va renunţa nici acum la nimic, nici el, nici cei de la USR", a explicat Kelemen Hunor.

Integral pe România LiberăComentarii

xyz Da' de pensiile "revolutionarilor" care sunt acum vreo 10 milioane HA! HA! in Romania, nu va luati, bai! taceti ca pestii, de escrocii cu patalamale pe genununchi, nu-i atacati, bai! vitejilor.

24 noiembrie 2020 19:09

Ghyury Funar Are mare dreptate moghyor emberul Hunor baci, bunul meu pretin șovin și etnic moghyor. Dar el este mult prea tolerant față de respectivii potențiali demisionari la paștele măgarilor. Indivizii ăia sunt practic toți niște ipocriți și niște farisei împuțiți, toți luați la grămadă cu ăia de la PSD, deci toți împreună. Ce mai ditamai tevatura și circul pulii calului în cocina legislativului? Păi, treaba asta mare, adică căcatul ăsta mare și împrăștiat se poate rezolva foarte simplu, anume să ne spună moghyor emberul Hunor baci cine este cel care a inițiat legea pensiilor speciale și e responsabil pentru această împuțită nemernicie la adresa țării și națiunii, pentru ca acela sau aceia să inverseze procesul eliminând prin anihilare legală aceste pensii speciale, inclusiv ale magistraților și primarilor, dar și ale turmei de boi și vaci parlamentare, dar și recuperarea banilor de la bugetul țării de la respectivii pensionari speciali nemernici, retroactiv, deci de când respectivii patrupezi pensionari speciali au primit acea pensie pe care n-o meritau. Iar apoi, toată turma de boi și vaci din grajdul parlamentului să voteze în unanimitate, dragi tovarăși și pretini dragi tineri muncitori revoluționari, elimnarea acestei nemernicii împuțite odată pentru totdeauna. Noi suntem români, noi suntem români, cu moghyor embery cu tot. Punct! Huzon cearda moghyoros! Pișta, adu bre palinca aia de Bihor s-o turnăm în ploscă și s-o dăm pe gâtlej. Muie specială tuturor responsabillor! Muie PSD!

24 noiembrie 2020 18:24

solo O fi populism, dar voi sunteti o popoola! De ce nu sunteti in stare sa ELIMINATI PENSIILE SPECIALE =NESIMTITE daca BOC a putut in 2010? Atunci n-a fost CURTE CONSTITUTIONALA? A fost criza! Acum nu este CRIZA si stati ca va fi si la anul. Cum e aia sa ai pENSIE NESIMTITA de peste 20 000 lei /luna si sa iesi la pensie cand ai sub 50 de ani? Pai aia care lucreaza pana la 65 de ani mor inCAMPUL MUNCII si doar COTIZEAZA PENTRU NESIMTITI! Ce TARA este asta?

24 noiembrie 2020 18:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.