Anunț major pentru români. O serie de controale masive au început deja la mai multe primării. Florin Cîțu susține că primul raport a fost deja trimis către Direcția Națională Anticorupție.

Ministrul de la Finanțe, Florin Cîțu, a declarat luni că Inspecţia Economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe unităţi administrativ teritoriale şi primării, iar primul raport a fost deja trimis la DNA. Totodată, ministrul a mai precizat că încă este așteptată finalizarea celorlalte rapoarte.

„Inspecţia Economică din Ministerul de Finanţe face controale la mai multe unităţi administrativ teritoriale, mai multe primării. Am început anul trecut cu Primăria Generală a Municipiului Bucureşti. Primul raport a fost trimis deja către DNA. Aşteptăm şi finalizarea celorlalte rapoarte.

Zilele trecute a fost trimisă Inspecţia economică, la cererea primarului sectorului 1, către Primăria Sectorului 1. Acum suntem acolo în control. Înţeleg că sunt şi alte primării din Bucureşti unde vom primi această cerere”, a spus Cîţu.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.