Ion Cristoiu susțin că demisia lui Marcel Ciolacu din Parlament, gest prin care vrea să arate că renunţă la pensia specială,este de fapt o diversiune pusă la cale cu PNL pentru a contracara iniţiativa USR-PLUS ca parlamentarii săi să renunţe la mandatele de parlamentar înainte de finalul mandatului.

„Gestul liderului PSD este urmarea unui blat cu Ludovic Orban, cu PNL. Partidul Naţional Liberal a fost stânjenit de iniţiativa excelentă, de altfel, a USR-PLUS, pentru că e vorba de o demisie în bloc, spectaculoasă. Este foarte greu să convingi pe toţi parlamentarii, mai ales că unii dintre ei nu se mai regăsesc pe liste. Şi s-a pus la cale o diversiune, cam otova, cam primitivă, în sensul de abatere a atenţiei presei, presei miluite, că presa independentă nu a putut fi influenţată, de la momentul adevărat, deosebit al USR-PLUS.

Şi atunci a venit domnul Marcel Ciolacu, care a anunţat că va demisiona el, care nu are nicio valoare. Era vorba să demisioneze toţi parlamentarii. Imediat Ludovic Orban s-a năpustit asupra lui, tot în cadrul acelei înţelegeri, a acelui blat, ca să se discute de războiul PNL-PSD pe tema aceasta a renunţării la mandat, şi cu ajutorul presei miluite, în aşa fel încât opinia publică să fie mai puţin încunoştinţată de gestul USR-PLUS”, a declarat publicistul.

Ion Cristoiu mai spune că demersul lui Marcel Ciolacu nu are nicio valoare, deoarece electoratul PSD nu e interesat de un asemenea gest, pe când cel al PNL, da, iar iniţiativa USR-PLUS ar fi o lovitură mortală dată liberalilor.

Integral pe Jurnalul Național



Comentarii

Hopa,a reaparut ! Categoric, nu e in toate mintile ! Si cum orice nebun nu-si da seama ca e nebun, Cristoiu continua sa-si expuna halucinatiile.Intrebarea se pune cum naiba de i se publica .

25 noiembrie 2020 15:28

Doctorul crepusculului Când îl vezi pe Cristoiu ăsta, îți vine să te caci, e mai ceva decât purgativul, te vindecă nene de constipație, te ușurează de câte o căcare ditamai, e mană cerească să-i vezi muianul patibular și oripilant al acestui cică publicist. Publicist de ce? De mănâreli și de minciuni securistice ceaușiste unde respectivul excrement a fost voluntar colaborator dovedit? Cine pula calului îi mai dă o iotă de credibilitate acestui căcat al presei de fecale? Muie PSD!

24 noiembrie 2020 23:52

Cornel Nistorescu, Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar al aceluiași partid împuțit Are mare dreptate bunul meu tovarăș și pretin, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat PSD, Ion Cristoiu, camarad loial ca și mine și turnător voluntar dovedit la securitatea ceaușistă ca și mine. Totul e o diversiune, pusă la căcare de niște căcănari și niște căcăcioși, ca subsemnatul și bunul meu pretin Cristoiu. Votați PSD! Dar votați PSD numai după ce vă descheiați la prohab și scoateți de acolo ștamPULA cu care și căcare veți vota. Muie PSD! Fără diversiuni, muie PSD!

24 noiembrie 2020 18:40

solo jeguri si cei de la pNL si cei de la PSD. Daca voiau sa elimine PENSIILE NESIMTITE luau exemplul lui Boc. De ce el a putut in 2010 si ei nu au putut. Inseamna ca au facut O LEGE PROASTA caci altfel tot CC a aprobat legea lui Boc. Bravo domnule Boc! De ce nu le spuneti kktilor cu care pana la urma v-ati aliat ca de aia pierdeti voi Liberali in favoarea USR desi astia din urma se vede de la o posta ca-s niste urmasi de-a treia generatie a nomenclaturirii securisto-comuniste.

24 noiembrie 2020 17:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.