În timp ce Pfizer a ținut prima pagină a presei mondiale, anunțând lansarea vaccinului anti-COVID, un fost vicepreședinte și șef științific al companiei a respins necesitatea unui vaccin pentru a pune capăt pandemiei.

Într-un articol recent, citat de LifeSiteNews, dr. Michael Yeadon, care „a efectuat timp de 30 de ani cercetări în domeniul alergologiei și medicinei respiratorii la câteva dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume” și s-a retras de la Pfizer cu „cea mai înaltă poziție de cercetare din acest domeniu”, a scris:

„Nu este absolut nici o nevoie de vaccinuri pentru a pune capăt pandemiei. Nu am auzit niciodată o asemenea absurditate despre vaccinuri. Nu vaccinezi oameni a căror viață nu este în pericol din cauza unei boli. De asemenea, nici nu plănuiești să vaccinezi milioane de persoane perfect sănătoase cu un vaccin care nu a fost testat în mod extins pe subiecți umani”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Măi je, noi, ion, xyz, ia suge tu toată Euro-Pula și #REZISTĂ! Tu, dacă ești idiot, ce mai cauți pe aici? Du-te în chiloți la metrou, pentru că corupția ucide! Suge Euro-Pula și #REZISTĂ! Corupția ucide, în chiloți la metrou! (n.m.) Cu respect, Paulus

24 noiembrie 2020 20:47

je Alzheimer-ul face ravagii, chiar si printre bogatasi, priviti moaca ratacita a strigoiului din poza, el crede ca pandemia nu mai e.....

24 noiembrie 2020 18:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.