Ce se întâmplă acum între Pepe şi Raluca Pastramă transformă un divorţ liniştit într-un război din ce în ce mai dur şi dus cu toate armele, inclusiv în presa tabloidă, care a publicat recent o dovadă a infidelităţii fostei soţii a cântăreţului.

Jurnaliştii de la spynews.ro au publicat recent un document pe care Pepe l-a depus în instanţă şi în care explică modul în care Raluca Pastramă i-a recunoscut că l-a înşelat cu un alt bărbat. Ce-i drept, ea a confirmat doar că a fost cu respectivul la munte şi că doar ar fi flirtat. Chiar dacă-i numai asta, deşi pare greu de crezut, tot infidelitate se numeşte…

la început, informaţia i-ar fi fost livrată lui Pepe de un jurnalist de investigaţii, dar artistul a refuzat să dea crezare, bănuind că la mijloc nu este decât dorinţa de a genera ştiri despre viaţa lui de cuplu. Totuşi, uşor, uşor, lucrurile au început să se lege şi Pepe a ajuns la concluzia că femeia care i-a fost alături 8 ani şi i-a dăruit două fetiţe trăia într-adevăr o aventură extraconjugală. Sunt detalii incendiare, care spun tot ce era de spus despre acest divorţ.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.