Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Ilfov a hotărât ca, timp de două săptămâni, întregul județ să intre în scenariu roșu. Măsura a intrat în vigoare începând de luni seara, de la ora 20:00. Județul Ilfov are o incidenţă COVID-19 de 8,13 la mia de locuitori.

Potrivit hotărârii CJSU Ilfov, având în vedere că în judeţ rata de incidenţă cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1.000 locuitori, adică 8,13/1.000 locuitori, pentru următoarele 14 zile, începând de luni, ora 20,00 şi până pe 6 decembrie, ora 20,00, pentru localităţile în care nu este instituită carantina zonală, se dispune „interzicerea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor”.

De asemenea, CJSU a hotărât că activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate aici.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.