A început sarabanda demisiilor în Parlament pe final de mandat. În plină campanie electorală, liderii politici vor să arate electoratului că renunţă la pensiile speciale. USR pregătise o lovitură de imagine, stricată însă de PSD.

Parlamentarii USR plănuiau să-şi anunţe demisia în bloc marţi-dimineaţă pentru a arăta că renunţă la pensii speciale. Potrivit legii, pentru a beneficia de privilegii, un parlamentar trebuie să aibă cel puţin un mandat plin. Astfel, prin demisie, aleşii USR nu mai sunt eligibili pentru pensii speciale, cu condiţia ca cei care vor obţine al doilea sau al treilea mandat să demisioneze de fiecare dată înainte de final. ”Mâine, de la ora 10.30, la Parlament, preşedintele USR Dan Barna va face un anunţ important despre pensiile speciale alături de toţi ceilalţi parlamentari USR”, a anunţat, luni, grupul de comunicare al USR.

Integral pe AdevărulComentarii

xyz REVOLUTIONARII lu' Peste prajit, escrocii care primesc pensii din '89, de peste 30 ani, escrocheria cu certificate de "revolutionar" trebuie desfiintata urgent de Johanis - daca vrea sa ramana in istorie ca un Presedinte European! In prezent, la 30 ani de la Lovitura de Stat, numarul escrocilor "revolutionar" creste in fiecare zi, in ce Tara din Lume Bugetul Statului este secatuit de o sleahta autointitulata "revolutionari" ?

24 noiembrie 2020 12:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.