Parlamentarii USR au decis, marți, în unanimitate să-și depună demisiile pentru a nu beneficia de pensii speciale. Dan Barna a declarat că acestea vor intra în vigoare în ultima zi de mandat a actualei legislaturi.

„Am decis să ne asumăm că nu vom beneficia de pensii speciale, dar e o condiție pentru participarea la noua guvernare. Este un mesaj foarte clar. (...) E o decizie luată în unanimitate”, a declarat Barna.

Liderul USR a cerut convocarea conducerii parlamentului de urgență și organizarea miercuri a unei ședințe comune pentru a abroga articolele din statutul parlamentarilor care prevăd acordarea de pensii speciale.

Integral pe HotnewsComentarii

Să nu ne grăbim cu aprecierile ”semnificative” primul parlamentar care a renunuțat la aceste privilegii a fost Viorel Blajuț de la Iași. USR, reprezintă un grup anticreștinesc, un grup aservit intereselor externe( corporații, ong-uri, multinaționale, bănci externe ....)

25 noiembrie 2020 9:21

xyz REVOLUTIONARII lu' Peste prajit, escrocii care primesc pensii din '89, de peste 30 ani, escrocheria cu certificate de "revolutionar" trebuie desfiintata urgent de Johanis - daca vrea sa ramana in istorie ca un Presedinte European! In prezent, la 30 ani de la Lovitura de Stat, numarul escrocilor "revolutionar" creste in fiecare zi, in ce Tara din Lume Bugetul Statului este secatuit de o sleahta autointitulata "revolutionari" ?

24 noiembrie 2020 12:15

Lute Gest frumos si semnificativ,nu cred ca va imita nimeni.Aveti votul meu ,cu toate ca nu doresc "guvernu lu MIEU" !!

24 noiembrie 2020 11:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.