Ceaiul de ceapă stimulează imunitatea: experții sugerează că ceapa este o sursă neprețuită de substanțe nutritive care întăresc imunitatea, cum ar fi vitamina C. Iată cum îl puteți pregăti.

Întotdeauna trebuie să avem încredere în leacurile naturiste ale părinților și bunicilor! În general, tindem să le ignorăm datorită lipsii logicii științifice. Dar unele metode de vindecare vechi te pot surprinde cu efectele lor de ameliorare instantanee. Unul dintre aceste remedii casnice pe care îl putem alege din meniul bunicii noastre este ceaiul de ceapă. Această băutură susținută de știință s-a dovedit a fi destul de eficientă în stimularea imunității noastre și ne ajută cu ameliorarea tusei, a durerii în gât și a curgerii nasului.

Integral pe Doctorul zileiComentarii

Doctorul crepusculului Măi fraților, ia încercați voi ceaiul de usturoi, ceaiul de praz, ceaiul ce cucută, ceaiul ce mătrăgună, ceaiul de ce ai mă cu mine? Numai așa o să vă vindecați și o să vă vindecăcați de toate cele. Uitasem, ceaiul de pătrunjel, ceaiul de țelină, ăsta e și sculău pentru nevirili, ceaiul de levănțică, pentru ca să mirosiți frumos. Virgulă.

24 noiembrie 2020 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.