Donald Trump a autorizat, luni seară, inițierea procesului de tranziţie către o nouă administraţie, condusă de Joe Biden, la mai bine de două săptămâni de când democratul l-a învins în alegerile prezidenţiale din SUA.

Anunțul a venit, ca de obicei, pe Twitter: „Spre binele țării noastre, recomand ca Emily (Murphy, coordonatoarea serviciului de la Casa Albă care se ocupă de tranziție - n.r.) și echipa ei să facă ceea ce trebuie făcut în privința inițierii protocoalelor și i-am spus echipei mele să facă același lucru”, a scris Donald Trump.

Integral pe Digi24Comentarii

Vladimir Puțin Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump NU mai e! Cum nu mai e? Mai e, dar pentru foarte puțină vreme, pentru că națiunea americană i-a spus, citez, Mister president, you are fired! Take your stupid clan with you and get the fuck out of here, you fucking idiot, you fucking clown! You are fired, asshole! Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump NU mai e! Punct!

24 noiembrie 2020 19:02

Paulus Măh GG, să-mi bag eu toată EURO-POOLA consecvent și natural în gura și în capul tău de imbecil retardat ce ești tu. După ce iei muie, aleargă repede în chiloți la metrou și #REZISTĂ! Nu uita, corupția ucide în chiloți la metrou! (n.m.) Suge EURO-POOLA ȘI #REZIȘTĂ! (n.red.) Cu respect, Paulus

24 noiembrie 2020 18:32

GG O, pașă, cât de darnic ești! Dar ... consecvența nefiind a doua lui natură, să nu ne mirăm dacă în zilele următoare va retracta.

24 noiembrie 2020 8:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.