Vaccinul Sputnik V, alternativa rusească la vaccinurile occidentale, va fi mai ieftin decât cele produse de companiile Pfizer şi Moderna şi va putea fi transportat începând din luna februarie la temperaturi cuprinse între 2 şi 8 grade Celsius, anunță șeful Fondul de Investiţii Directe al Rusiei (FIDR).

Anunțul a fost făcut luni de Kiril Dmitriev, şeful FIDR, însărcinat cu vânzarea şi distribuţia vaccinului rusesc Sputnik V. Acesta nu a precizat care va fi preţul vaccinului, însă a lansat promisiunea că acest cost va fi făcut public săptămâna aceasta. Oficialul a amintit că eficacitatea vaccinului rusesc este de 92%, conform datelor preliminare al testelor clinice de fază a treia, notează agenția EFE, citată de Agerpres.

Începând din decembrie sau ianuarie va începe furnizarea către alte state a acestui vaccin, care va fi produs de asemenea în ţări precum Brazilia, India, China sau Coreea de Sud, mai scrie sursa citată.

Integral pe Digi24Comentarii

Victor Bratanov Putin are nevoie sa populeze vastele teritorii ale Rusiei... astfel vaccinul rusesc nu are ca scop sa omoare populatia asa cum ar aveao americanii avand in vedere ca nu mai au bani pentru pensii! Mai degraba asi alege vaccinul rusesc decat unul din vest!

24 noiembrie 2020 6:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.