Informaţie bombă oferită luni de europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă. Fostul primar al Aradului a susţinut la Antena 3 că producţia unui vaccin anti-COVID a început deja. Producţia, nu testarea.

Gheorghe Falcă a intrat în direct la emisiunea "Ediţie Specială" de la Antena 3 cu informaţii în premieră despre vaccinul anti-COVID.

Falcă susţine că producţia serului pe care îl aşteaptă întreaga planetă a început deja.

"Vaccinul este deja aprobat, vaccinul este deja plătit de Uniunea Europeană, vaccinul este deja în producţie şi fiecare stat va primi o proporţie în luna decembrie. Toate statele îşi pregătesc procedurile de vaccinare", a spus europarlamentarul PNL.

Întrebat de moderatoarea Sabina Iosub care din cele 5 vaccinuri aflate în teste la ora actuală este în producţie, europarlamentarul a oferit un răspuns evaziv.

"Vaccinul contractat de Uniunea Europeană. Două contracte sunt astăzi plătite. Cele două vaccinuri sunt astăzi în producţie."

Gheorghe Falcă a fost contrat de Tudor Ionescu, de la Pro România, care i-a atras atenţia că poate răspândi un fake-news, întrucât toată lumea vorbeşte de testarea vaccinurilor şi nu de producţia lor.

Întrebat de unde are informaţia potrivit căreia vaccinul este în PRODUCŢIE, Gheorghe Falcă a spus că "de aici, de la Bruxelles".

"Nu ştiu numele exact al vaccinului, s-a semnat contractul, verific acum numele", a încheiat Falcă.

După 15 minute, Falcă a revenit şi a spus că este vorba de vaccinul produs de Pfizer, iar din 15 decembrie serul va fi distribuit către state.

"Deja sunt imagini din zona de producţie, atâta timp cât Germania şi-a planificat data de 6 decembrie, Marea Britanie 15 decembrie, România, la sfârşitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie. Acest vaccin este în producţie", a ţinut să puncteze Gheorghe Falcă


Comentarii

Oltean Se pare, totusi, ca vaccinul rusesc este mult mai ieftin si mai eficient. Si acesta urmeaza sa intre in productie in Ungaria, sub licenta. Numai ca de acolo marile firme profitoare se banii UE nu se aleg cu nimic, asa ca va fi declarat de pseudomedici ca "necorespunzator" etc.

24 noiembrie 2020 5:48

Pe bune Fostul primar al Aradului, Falca,a intrat asa de tare in "alianta vestului" incat el a ramas la Bruxelles iar Aradul a ramas in izmenele goale.

23 noiembrie 2020 19:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.