Prinţesa Haya a Dubaiului i-a plătit iubitului ei, un fost soldat britanic care i-a fost şi bodyguard, peste 1,3 milioane de euro pentru ca acesta să păstreze tăcerea asupra relaţiei lor. Pe lângă bani, prinţesa i-a oferit lui Russell Flowers cadouri de lux, printre care un ceas de 13.500 de euro şi o armă de epocă, în valoare de 56.000 de euro.

Prinţesa Haya ar fi fost darnică şi cu alte trei gărzi de corp care ştiau de relaţia ei cu Russell Flowers, oferindu-i fiecăruia aceeaşi sumă: 1,3 milioane de euro. Prinţesa Haya (46 de ani), cea de-a şasea şi cea mai tânără soţie a emirului din Dubai, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a avut o relaţie timp de doi ani cu bodyguardul său, Russell Flowers.

Relaţia ei cu Flowers a pus capăt căsniciei acestuia, iar în 2018 prinţesa a fugit din Dubai la Londra, pentru a scăpa de soţul ei, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume.

„Soţia lui Russell crede că acesta a fost sedus cu bani şi cadouri. Prinţesa i-a făcut o mulţime de cadouri scumpe şi s-a asigurat că el este întotdeauna alături de ea. În călătoriile în străinătate, prinţesa insista întotdeauna ca ei doi să aibă camere comunicante. Când era în Marea Britanie, ieşea cu el aproape în fiecare seară şi uneori nu se întorceau acasă decât a doua zi dimineaţă”, a dezvăluit un prieten al soţiei lui Russell Flowers, potrivit Daily Mail.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.