Gigi Becali nu poate sta departe de fotbal, ca dovadă că doreşte să investească bani într-o echipă de fotbal feminin. Gigi Becali investeşte într-unul dintre cele mai vechi cluburi de fotbal feminin din România. Forţat de FRF, patronul FCSB a încheiat un parteneriat cu FC Fair Play Bucureşti, o echipă de fete care a fost înfiinţată în 2003.

Începând cu acest sezon, cluburile din Liga 1 sunt obligate de FRF să aibă o grupă de fotbal feminin sub 15 ani

Nu este obligatoriu ca secţia de fotbal feminin să fie înfiinţată de la zero, ci sunt acceptate şi parteneriate cu echipe care deja există. Însă, din sezonul viitorul, echipele din Liga 1 sunt obligate să deţină o echipă de fotbal feminin, senioare şi două grupe de junioare, U13 şi U15.

Gigi Becali s-a orientat astfel şi a decis să investească în FC Fair Play Bucureşti, una dintre cele mai vechi echipe de fotbal feminin, din România. Antrenor aici este Ion Bărbăcioru, bun prieten cu Valeriu Argăseală.

Pentru acest an, Gigi Becali plăteşte pentru o echipă de junioare U15. Suma pe care patronul FCSB o achită anual este de 20.000 de euro. Banii nu par mulţi, dar pentru FC Fair Play Bucureşti – care evoluează în Liga 1 – reprezintă jumătate din bugetul pe un sezon întreg. Însă, începând cu sezonul viitor, Gigi Becali va fi nevoit să investească şi mai mulţi bani în club, deoarece este obligat să deţină şi o grupă U13, plus o echipă de senioare.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.