Când vrea să laude candidații PSD la alegerile parlamentare, primul nume pe care-l spune Ciolacu este Rafila. Când vorbește despre viitorul guvern PSD, Rafila este primul pe care Ciolacu îl pune pe listă.

Însă, pe listele PSD de la București, cine rânjește naiv-slinos din spatele domnului doctor? Primarul Tudorache, cel care nu știa cum să mai îndese în conturile fostei neveste și a menajerei banii și bijuteriile cu diamante. Iar după Tudorache, vin și ceilalți primari PSD respinși de bucureșteni: turistul Florea de la Sectorul 5 și Mutu, de la Sectorul 6 (care stă ascuns pe listele pentru Senat).

Tot cu ajutorul lui Rafila încearcă PSD să facă uitată candidatura “luptătorului“ Daniel Ghiță, un semi-analfabet care crede că masca de protecție scade imunitatea și care susține desființarea DNA. În timp ce Rafila recită mesajul corect politic, Ghiță colectează conspiraționiștii care susțin că pandemia a fost pusă la cale de Bill Gates, iar masca e “botniță“.

Integral pe NewsweekComentarii

PROBO Simpatizezi sau nu simpatizezi pe autorul articolului, dar trebuie recunoscut ca are dreptate. Calculele politice ale conducerii PSD sunt evidente.

24 noiembrie 2020 14:27

xyz REVOLUTIONARII lu' Peste prajit, escrocii care primesc pensii din '89, de peste 30 ani, escrocheria cu certificate de "revolutionar" trebuie desfiintata urgent de Johanis - daca vrea sa ramana in istorie ca un Presedinte European! In prezent, la 30 ani de la Lovitura de Stat, numarul escrocilor "revolutionar" creste in fiecare zi, in ce Tara din Lume Bugetul Statului este secatuit de o sleahta autointitulata "revolutionari" ?

24 noiembrie 2020 10:37

Sebastiano Argenti Articole de acest gen nu sunt de regulă agreate de mine, dar chiar și așa, autorul are mare dreptate în cele afirmate de el. PSD a adoptat tactica asta de a coopta anumite așa-zise personalități în garnitura de rahat împuțit a partidului, iar indivizii cooptați au fost folosiți ca marionete și slugi de fapt de către partid, pentru a crește cumva imaginea mult prea terfelită a aceluiași PSD. E regretabil faptul că anumiți indivizi cu o anumitp greutate în societatea românească precum Rafila și Streinu-Cercel se lasă ademeniți de otrava PSD-ului pentru a trage unele foloase de pe urma acestei manevre, cu consecința de a ajunge mai apoi slugi și unelte docile care vor prelua metodele infecte otrăvite staliniste ale PSD-ului pentru scopuri deșănțate și obscure. Dar, asemenea indivizi care se lasă cumpărați mult prea ieftin de către un partid mafiot, nu merită decât oprobiul națiunii. Așa că, muie PSD!

24 noiembrie 2020 6:43

@noi Ca tot folosesti cuvantul jigodie, mare jigodie esti.!

23 noiembrie 2020 19:30

Uta Un individ scarbos si pupincurist ,asa a primit ordin asa face ,nu conteaza omul ci vorbele Joiane "PSD e... pe vine" !!

23 noiembrie 2020 18:49

noi Ratatul care se crede "ziarist" Marian X,ataca jigodios pe doi medici de prestigiu, care, stavilesc cat pot virusul ucigas. Nenorocita creatura MM, cand va fi lovit de virusul ucigas, va linge mainile medicilor pe care-i batjocoreste josnic, dar, speram, ca va fi externat cu picioarele inainte - dupa cum merita jigodia.

23 noiembrie 2020 18:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.