Pepe și Raluca au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale showbiz-ului românesc, iar vestea divorțului a șocat întreaga lume a showbiz-ului. Care a fost motivul real pentru care cei doi au divorțat? Potrivit informațiilor cancan.ro, în urmă cu doar câteva zile, Pepe a fost surprins într-o lumina diferită. Se pare că Raluca Pastramă a fost nevoită să solicite ordin de protecție, după ce soțul ei a agresat-o.

Mai exact se pare că în urmă cu doar câteva zile, Raluca Pastramă a mers alături de fetițele sale la baza Dinamo, acolo unde micuțele au avut un antrenament de tenis. Potriit sursei citate, Pepe a sunat-o pe Raluca și a întrebat-o unde este, iar bruneta i-a răspuns, spunându-i exact unde se află. Pepe nu a stat pe gânduri așa că a ajuns la fața locului și a avut un schimb de replici acide cu soția sa.

Se pare că discuția dintre cei doi nu a avut un rezultat tocmai favorabil, întrucât Pepe ar fi agresat-o pe Raluca Pastramă de trei ori, în fața fiicelor pe care le are cu bruneta, micuțele aflându-se la numai câțiva pași de locul în care s-au produs scenele șocante.

Pepe și-a ieșit din minți încă din primele momente ale discuției aprinse cu Raluca Pastramă. Artistul ar fi strâns-o de gât pe aceasta, lăsându-i inclusiv urme. De asemenea, el nu s-a oprit aici. La un momendat, Pepe a smucit mâna soției sale și ar fi lovit-o de mațiă, cu forța, mai precizează cancan.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.