Candidaţii PNL Bucureşti merg luni la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”.

”Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii care-i transmit lui Marcel Ciolacu că nu iubeşte decât clientela de partid. ”Candidaţii PNL Bucureşti vor merge, luni, 23 noiembrie, ora 10.00, la sediul central al Partidului Social Democrat din Şoseaua Kiseleff nr. 10, pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu”, anunţă PNL.

PNL Bucureşti a transmis, duminică, o scrisoare deschisă liderului PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”.

Integral pe ProTVComentarii

Lute Un tupeu de jegosi ,ma la voi nu va uitati ,uitati cat ati ros si lins la os si voi si ce ati lasat in urma ,acelasi dezastru eceeasi oameni mediocri si scoliti pe puncte,uniti-va mai binele ambele pertide si furati imptreuna la greu ,aoleu dar nu vrea tatauca , econvins ca puteti fura si singuri !!Succesuri !!

23 noiembrie 2020 13:01

ion Cu PNL la guvernare si cu Johanis sef, pana acum, au ars trei spitale, cu pacienti cu tot. Testari Covid19 - deloc, paturi ATI in spitale deloc, medici si asistente insuficient echipati - si inca guvernul de kaka PNL nu este lasat de capul lui, de Parlamentul PSD. Sa ne imaginam dezastrul peste Romania adus de escrocii falsificatori de diplome PNL/USR, daca ar fi lasati de capul lor.

23 noiembrie 2020 11:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.