Echipa națională de tineret a României s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la Campionatul European, dar tricolorii n-au reușit să prindă urna a doua.

Dacă naționala mare este în urna a doua la tragerea la sorți pentru preliminariile Campionatului Mondial, jucătorii lui Adrian Mutu au avut ghinion și sunt primii în urna a treia înainte de Euro, acolo unde s-au calificat după 1-1 cu Danemarca U21. Tricolorii mici n-au reușit să ajungă într-o urnă cu Italia și Portugalia, asta deși anul trecut au scris istorie la turneul final din Italia și San Marino, acolo unde au fost la un pas să joace finala.

Tragerea la sorți a grupelor pentru Euro U21 din Ungaria și Slovenia este programată pe 10 decembrie, de la ora 13:30 (ora României). Meciurile din cele patru grupe ale competiției se vor desfășura între 24 și 31 martie 2021. Echipele calificate mai departe din grupe, primele două clasate, vor lupta pentru titlul european în fazele eliminatorii programate în aceleași două țări, Ungaria și Slovenia, în perioada 31 mai – 6 iunie 2021.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.