Arestarea recentă a lui Alex Bodi, fostul soţ al celebrei dive autohtone Bianca Drăguşanu, a generat un efect neaşteptat în rândul lumii interlope din România, care a primit o lovitură grea din partea DIICOT.

Cel puţin asta susţin sursele spynews.ro, care anunţă că unii dintre cei mai activi interlopi din România au fost deranjaţi de acţiunea DIICOT îndreptată împotriva lui Alex Bodi. Practic, după ce au fost „lăsați 12 ani să producă milioane din proxenetism și taxe de protecție, interlopii din gruparea lui Alex Bodi s-au trezit, dintr-o dată, citați în mai multe dosare ținute la sertar, din motive necunoscute”.

Conform sursei citate „arestarea lui Bodi a resuscitat dosarele ținute la sertar, iar mafioții au început să fie citați în dosare ținute la secret din 2015”. Această situaţie a devenit din ce în ce mai evidentă după ce interlopii ar fi cerut returnarea bunurilor puse sub sechestru.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

je Prostitutia si proxenetismul au devenit industriile cele mai producatoare de bani, in Romania, dupa Lovitura de Stat 89', motiv pt care activitatile astea producatoare de bani - cu investii minime, sa fie drastic IMPOZITATE si TAXATE la Buget, nu sa fie desfiintate, caci e degeaba si e pierdere din timpul DIICOt, Politie, Tribunale.

23 noiembrie 2020 18:50

Hunter Biden Bine, da' pe mine când ma salta (cu mascati, catuse, potnitza, etc.)?!

23 noiembrie 2020 9:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.