Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. ''Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii'', a spus preşedintele PSD, în exclusivitate la Antena 3.

''Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor. După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate'', a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.


Comentarii

Adrian Năstase, ocnaș liberat ca tot husenul liber Măi fraților, ia uitați-vă voi la moaca acestui Ciolacu! El sărmanul tot cu muianul ăla de aurolac nebărbierit la cur și cu moaca aia de om al străzii se tot screme să cace ceva și tot pe el se cacă degeaba. Păi, loazele ălea care sunt pomenite ca potențiali premieri nu sunt decât ratați și rebuturi politice, Grindeanu un fost sclav al lui Dragnea care a fost dărâmat ca premier tot de către PSD, Tudose alt sclav al lui Dragnea care n-a fost în stare să facă nimic, dărâmat și el din funcție ca demisionar la cererea stăpânului lui Dragnea, iar în rest cam bate vântul bășinilor prin lista voastră făcută pe hârtie igienică. Tu sărmane neisprăvit, degeaba te tot agiți tu acolo cu ăia noi care căcare sunt pe vine, tu nu faci decât să plagiezi metodele Animalului Ion Iliescu, că și ăla l-a pus președinte la Senat pe kakademicianul ăla de Bârlădeanu, care de fapt era o fosilă comunistă, iar la Camera Deputaților l-a pus pe marțianul ăla de securist ceaușist Dan Marțian, o tărătură de neom securist împuțit. Apoi l-a mai pus pe clovnul ăla de Sergiu Nicolaescu prin diferite funcții importante, ca să fie și el un figurant și o marionetă prea-plecată p-acolo. Numai neisprăviți aveți voi p-acolo, nici măcar unul mai acătării ca premier sau ca reală personalitate, numai țațe gen madam Firea și sclavi ca Grindeanu și compania. Muie PSD! Să-mi numărați ouăle! Muie!

22 noiembrie 2020 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.