Marcel Vela a avertizat, din nou, că nu va tolera „sub nicio formă abuzurile și violențele asupra necuvântătoarelor”, după cazul cățelului incendiat de niște copii în județul Buzău. Ministrul Afacerilor Intern a anunțat că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, după ce un căţel a fost incendiat în judeţul Buzău de trei adolescenţi.

Ministrul Marcel Vela a anunțat că „pentru cei care nu cunosc povestea, că patrupedul „a fost victima inconștienței și teribilismului a trei adolescenți din comuna Mărgineni.”

Acesta a precizat că va fi întotdeauna „ferm cu cei care pun în pericol sănătatea acestor suflete dând dovadă de asemenea cruzimi. Cruzimile asupra animalelor comise de către tineri au consecințe extrem de grave în comportamentul lor de mai târziu și se pot transforma în infracțiuni cu violență împotriva oamenilor. Și nu mă refer doar la cazul prezentat aici.

Integral pe Realitatea.netComentarii

nea corectu Viitorii criminali.Luati si insemnati cu fierul rosu in frunte ,ca sa se stie toata viata cine sunt si ce apucaturi au.

23 noiembrie 2020 8:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.