Ministrul de externe francez Jean-Yves Le Drian „împărtăşeşte” afirmaţiile preşedintelui ales al SUA, Joe Biden, care a denunţat joi „iresponsabilitatea incredibilă” a lui Donald Trump reprezentată de refuzul acestuia de a-şi recunoaşte înfrângerea în alegerile prezidenţiale americane din 3 noiembrie, informează duminică AFP, citată de Agerpres.

„Suntem într-o fază în care Joe Biden spune că există o «iresponsabilitate incredibilă» (din partea lui Donald Trump) şi eu sunt de acord cu aceste afirmaţii ale lui Joe Biden. Constat că declaraţia lui Joe Biden corespunde realităţii”, a afirmat şeful diplomaţiei franceze în emisiunea Le Grand Jury RTL/Le Figaro/LCI, într-un rar comentariu cu privire la politica internă din SUA.

Le Drian a subliniat, totuşi, că are încredere în „soliditatea democraţiei americane”.

Integral pe Digi24Comentarii

Jean-Yves Le Drian Sa stiti ca înca de mic copil am avut o pasiune morbida pentru infractori internationali si pâna în ziua de azi îmi place sa ma conversez si sa ma afisez cu ei, motiv pentru care Micron m-a si pus la Externe.

23 noiembrie 2020 9:32

Hunter Biden SOS, SOS, da' va rog eu nu ma cautati, ca m-am dat la fund sa nu puna aia mâna pe fisu a' lu' "Mr. President Projected"!

23 noiembrie 2020 9:29

Mike Pompeo Paulus, ce faci? Iar sugi toată Euro-Pula?

22 noiembrie 2020 22:59

Vladimir Puțin Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump nu mai e! Marele Blond arian cu peruca aia a lui mare și lată pleoștită peste căpățâna lui mare și pătrată a fost concediat de câtre națiunea americană, care i-a spus, citez, Mister president, you are fired! Take your stupid clan with you and get the fuck out of here, you fucking idiot, you fucking clown! You are fired, asshole! Ole, olee, oleee, oleeee, Donald Trump nu mai e!

22 noiembrie 2020 22:57

Jean-Yves Le Drian ba mai „împărtăşeşc” si EURO-poolla (pe care o sug de zor Digi24 din Digi24, n.m.) si #REZIST!

22 noiembrie 2020 21:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.