De câte ori se întâmplă o tragedie în România, politicienii își amintesc că avem un sistem de sănătate la pământ, iar promisiunile încep să curgă. Întotdeauna sunt la timpul viitor. La fel și cu tema reînviată brusc după tragedia de la Piatra Neamț, cea a politizării excesive a managementului spitalelor, politizare dusă la absurd.

La un asemenea absurd, încât am ajuns să avem director de spital un fost primar care a fost recompensat cu această funcție doar pentru că nu a mai putut candida, un director de pompe funebre, un dentist de comună sau un patron de restaurant. Exemplele curg din toate taberele politice și niciun partid nu poate pretinde că a făcut mai mult, că a acționat diferit sau că și-a dorit cu adevărat depolitizarea.

Integral pe LibertateaComentarii

Supravietuitor Macel 10 August Fuck appel la diasporez-maidanezi sa vina de urgenta în Piata Revolutiei sa ne luam #Revansa!

23 noiembrie 2020 9:23

Muie postacilor Psd @Marius Ivanescu Mars în p.m. de bou ce esti, ca ne-au bagat global-infractorii la instruire de "comunicare", ca sa stim ce si cum sa bashim când începe "Marea Transformare" / "The Great Reset"- asa ca hai siktir si ciocu' mic!

23 noiembrie 2020 9:19

Marius Ivanescu Nu stiti cumva cum de si unde s-au volatilizat EURO-pushlamalele care defecau comentarii mobilizator-progresiste pe forum?

23 noiembrie 2020 9:14

#Coruptia Ucide #În Chilotzi, la Metrou: Hai sa iesim si sa facem ca toti EURO-dracii prin piete, cu eco-licurici "green", ca sa-l dam jos pe Dracnea si sa-l punem pe Dacian Romanian Futincurissian Pizdosh PM!

23 noiembrie 2020 9:11

solo Voi credeti ca PNL poate fi mai bun decat PSD din moment ce-au facut acea mizerabila alianta numita USL ( Uniunea Social Liberala) kk-m-as in gura lor de politicieni. N-am nicio speranta ca va fi bine. Numai la furt le sta capul caci de aia isi pun acolo oamenii lor. E si mai TRIST ca daca s-a face CONCURS ar fi o MANAREALA. Cine va face ordine in tara asta? NIMENI!

22 noiembrie 2020 18:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.