Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dacia are mare căutare în toată Europa și nu numai. Fabrica din Argeș livrează modele foarte căutate, iar această notorietate căpătată în ultima vreme i-a putea aduce un titlu onorant. Dacia Sandero, Mașina Anului 2021 în România. Este o ipoteză de luat în calcul, dacă ne gândim la evoluția fantastică a acestui model. Nu doar Dacia Sandero se bucură de aprecierile specialiștilor. Nici Logan nu se lasă mai prejos și are parte de multe review-uri favorabile în rândul cunoscătorilor.

Fiabilitatea, aspectul și prețul modelului Dacia Sandero a propulsat-o rapid în preferințele românilor. Tot mai mulți cumpărători de autoturisme preferă produsul oferit de Renault, iar laudele nu vin doar de la clienți. Inclusiv șeful grupului Renault consideră Dacia Sandero ca fiind unul dintre cele mai de succes modele ale conglomeratului în acest moment:

Integral pe ImpactComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.