Vești proaste pentru acești români. Raed Arafat a dat ordinul. În doar câteva ore, aceștia vor intra în carantină. Cine sunt cei vizați și la ce oră va intra în vigoare noua măsură?

Locuitorii din Militari Residence, dar și din alte complexe rezidențiale primesc cea mai proastă veste. Orașul Bragadiru, comuna Chiajna, Dudu și Roșu vor intra în carantină. Anunțul a fost făcut de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, iar potrivit acestuia, noile restricții intră în vigoare vineri, 20 noiembrie, la ora 22.00.

Carantină pentru 14 zile

În ceea ce privește perioada de carantinare, aceasta va fi instituită pe o perioadă de 14 zile.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Ilfov, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sanănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis astăzi, 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru orașul Bragadiru, cu satul aparținător Bragadiru , Județul Ilfov, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparținătoare Chiajna, Dudu și Roșu, Județul Ilfov.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.