Încasările de la punctul de control al traficului de mare tonaj din Vama Nădlac 2 au crescut în primele 10 luni din 2020 cu 2.500 la sută față de aceeași perioadă a anului trecut, anunță Radio Timișoara.

Purtătorul de cuvânt al Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Alina Sabou, a declarat că această creștere a încasărilor vine după o anchetă a DNA cu ocazia căreia au fost înlăturați controlori de trafic suspectați de corupție. În plus, conducerea instituției a decis să implementeze supravegherea permanentă a punctelor de lucru din vamă și să deruleze controale inopinate, inclusiv noaptea.

Reamintim că un dosar DNA pornit anul trecut arată că Vama Nădlac 2 era controlată de șefii PSD din regiune și devenise un adevărat focar de corupție, mita pentru un astfel de post ajungând și la cinci mii de euro. Dorel Căprar, deputat PSD – între timp exclus din partid de noua conducere și plecat la partidul lui Dan Voiculescu – a fost trimis în judecată în 7 aprilie 2020 în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara pentru PSD Arad. În total, trei deputați PSD, Dorel Căprar, Florin Tripa, Luminița Jivan și un senator social democrat, Ioan Chisăliță, au fost trimiși în judecată în acest dosar.

Integral pe UniversulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.