Programul de guvernare pe care îl prezintă, joi, PNL ”nu promite marea și sarea pentru români, ci lucruri pe care Guvernul Orban poate să le facă”, declară ministrul de Finanțe. Florin Cîțu etichetează, la RFI, PSD drept ”partidul taxelor și al furtului” și precizează că Executivul nu va introduce taxe anul viitor și nici nu va reduce salarii, așa cum acuză social-democrații.

Ministrul de Finanțe spune că programul de guvernare pe care îl prezintă PNL este unul pragmatic: ”Din punctul meu de vedere, este un program care vine să susțină dezvoltarea României, dezvoltare care a tot fost amânată și cineva trebuia să și-o assume (…).

Ce spunem noi acolo în programul de guvernare vom și face. Este un program pragmatic, dar este un program care asigură dezvoltarea României. Are obiective ambițioase, dar nu intrăm într-un concurs de mesaje populiste cu competitorii noștri (…). Este un program de guvernare care nu promite marea și sarea pentru români, dar promite lucruri pe care le vom face și putem să le facem”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.