Marea lovitură încasată de Pepe! Artistul e terminat iar cel care a pus totul la cale este chiar socrul său, tatăl Ralucăi Patramă. Mai exact, acesta l-ar fi pus pe îndrăgitul artist să semneze un contract înainte de nunta cu Raluca. Înainte de nunta cu Raluca, Pepe ar fi fost îndemnat de socrul lui să semneze un contract în care scrie că nu va avea nicio pretenție materială la bunurile soției lui, în cazul unui divorț.

Cu alte cuvinte, în caz de divorț, Pepe nu ar ieși cu foarte mulți bani cu cât s-ar fi așteptat mulți. În plus, fetițele ar urma să crească în continuare alături de mama lor. Potrivit unor informații publicate de playtech.ro, în anul 2012, înainte de marea nuntă, Ion Pastramă i-a cerut lui Pepe să semneze un contract prin care a fost obligat să renunțe la orice viitoare pretenții materiale din partea viitoarei sale soții.

Mai mult decât atât, grădinița în care Pepe a investit peste 450.000 de euro va rămâne tot în posesia Ralucăi. În urmă cu ceva timp, fosta soție a artistului a declarat că ea s-a ocupat în totalitate de tot ceea ce a ținut de amenajarea și angajații instituției, dat fiind faptul că Pepe era ocupat cu concertele.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.