Două treimi (66,2%) dintre cadrele didactice, practic doi din trei profesori, spun că au nevoie de cursuri de perfecţionare pentru a putea preda online. De asemenea, aproape jumătate (45,7%) afirmă că autorităţile locale nu au ajutat în niciun fel şcoala în această perioadă, informează Agepres.

Potrivit aceluiaşi sondaj, 16,8% dintre repondenţi spun că unităţile de învăţământ nu au pus la dispoziţia cadrelor didactice măşti şi materiale igienico-sanitare, în timp ce 37% dintre cadrele didactice care au răspuns la chestionar au fost obligate să-şi achiziţioneze un laptop/tabletă pentru a putea preda.

Integral pe Digi24Comentarii

Mircea Mincinosii de la digi24 au inventat acest sondaj.Dovada: 1)In vara si acum s-au facut si se fac cursuri pentru profesorii care au solicitat acest lucru.2) Daca autoritatile locale nu interveneau in scoli ,acum era un dezastru pentru ca ministerul educatiei NU a ajutat cu NIMIC , doar vorbe.3) Ministerial Nu a dat profesorilor NICI O MASCA SI NICIUN FEL DE DEZINFECTANT , de unde ati scos procentul de 16,8%. Mincinosilor, slugile ludovicului si jonhanisului.

4 noiembrie 2020 6:38

Uta Jalnic ,jalnic ,jalnic Joiane ,cu panaramele din jur la altceva nu poti spera,dormi linistit ,te mai trezesc baietii cand mai organizeaza ei cate o conferinta de presa, a si succesuri!!!

4 noiembrie 2020 6:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.