CFR Cluj - Gaz Metan Mediaș 1-2 | Dan Petrescu a cedat nervos la finalul meciului pierdut, pe teren propriu. Antrenorul campioanei a anunţat, în direct la Digi Sport, că va pleca de la CFR Cluj după meciul cu AS Roma. Arbitrajul din meciul CFR - Gaz Metan l-a revoltat şi pe patronul clujenilor, iar Neluţu Varga a anunţat că gruparea din Gruia nu se va prezenta la meciul din etapa următoare a Ligii 1.

După afirmaţiile făcute de patronul celor de la CFR Cluj, looksport.ro a prezentat şi dovada că acesta nu glumeşte. Sursa citată a dezvăluit că Neluţu Varga a schimbat, deja, biletele de întoarcere de la Roma, iar destinaţia nu mai e Bucureşti, ci Cluj-Napoca.

În etapa a 10-a din Liga 1, CFR Cluj are programată o deplasare la Piteşti, pentru meciul cu FC Argeş. De aceea, revenirea de la Roma s-ar fi făcut la Bucureşti, de unde echipa ar fi avut un drum scurt până în Trivale."Ne-au sabotat, nu mai facem parte din Liga 1. Am dat ordin să nu mai jucăm! De la Roma mergem direct la Cluj, nu mai mergem la Bucureşti. Ăsta e ordinul meu, să nu mai băgăm echipa", a afirmat Neluţu Varga, la LookSport+.

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.