Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, afirmă că ministerul pe care îl conduce este în proces de a plăti cele11.000 de solicitări primite de a acorda câte 2.500 de lei pentru fiecare angajat care lucrează în telemuncă.

Prin Ordonanţa de Urgenţă 132/2020, Guvernul a instituit acest un ajutor de 2.500 de lei care se acordă companiilor pentru fiecare angajat care lucrează în regim de telemuncă. Suma poate fi cerută până la finalul anului 2020.
Din acești bani, firmele pot achiziționa numai echipamente noi, de pildă laptopuri, notebook, tablete, smartphone, echipamente pentru conectarea la internet a dispozitivelor, licenţe software pentru aceste dispozitive.

Pentru a accesa banii, angajatorul trebuie să transmită online agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă mai multe documente. După 30 de zile de la primirea sumei pentru fiecare angajat, angajatorul are obligaţia de a transmite, tot online, agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă documentele justificative.

E vorba de facturile fiscale emise de către furnizorii de bunuri şi servicii tehnologice, bonurile fiscale sau extrasele de cont care să ateste plata facturilor, fişele de evidenţă a materialelor de natura obiectelor de inventar date în folosinţa telesalariaţilor. Dacă nu respectă termenul de 30 de zile pentru documentele justificative, angajatorul va trebui să restituie integral suma primită.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Mihai Astia sunt diabolici, nascocesc tot felul de metode prin care sa mituiasca electoratul. Zic ca nu au bani de pensii si alocatii dar, promit cu nemiluita bani in stg si dr ptr tot felul de nastrasnucii .Aceasta ciuma galbena pnl -ista a depasit de 100 de ori gogoritele pe care le vindea dracnea. Ala mintea singur in numele psd-ului , la astia minte orban, minte turcan, minte aceasta paparuda violeta si pe deasupra ii sustine in minciuni jonhanis,seful mincinosilor.

31 octombrie 2020 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.