Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încep protestele și în România. Federaţiei "Solidaritatea Sanitară" va ieși în stradă, începând de joi. Anunțul a fost făcut chiar de biroul executiv, printr-un comunicat. Protestele se vor desfăşura săptămânal în Piaţa Victoriei, între orele 11:00-13:00, cu număr maxim de participanţi posibil în mod legal, primul protest urmând să fie organizat în data de 5 noiembrie 2020.

Aceste proteste constituie o continuare a acţiunilor de protest iniţiate în data de 7 octombrie 2020 pentru susţinerea Apelului lucrătorilor din sănătate pentru respectarea condiţiilor muncii decente.

„În sprijinul dorinţei de rezolvare pe calea dialogului a tuturor problemelor, Federaţia „Solidaritatea Sanitară” solicită Primului Ministru, Ludovic Orban, organizarea şi coordonarea unei întâlniri cu reprezentanţii FSSR, la care să participe toţi miniştri responsabili de gestionarea acestei situaţii”, afirmă reprezentanţii federaţiei.

Integral pe CapitalComentarii

Daniel Joi sica si werner sunt plecati sa caute niste case de vanzare, vor sa cumpere din banii obtinuti din cantari si meditatii.

31 octombrie 2020 18:58

Lute o sa-l obositi pe Joian ,PSD-isti nesimtiti !!!

31 octombrie 2020 15:34

Sică și Werner Ni se fâlfâie!

31 octombrie 2020 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.