Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vedete precum George Burcea, Anna Lesko sau Viviana Sposub, care au participat la emisiunea Ferma, au câștigat sume colosale. Bani grei pentru vedetele consacrate care au participat la emisiunea Ferma de la Pro TV. Nume precum George Burcea și a sa iubită nouă Viviana Sposub ar fi câștigat zeci de mii de euro din participarea la emisiune.

Nici Anna Lesko nu stă prea rău la capitolul „averi agonosite din televiziune” și se poate mândri cu o sumă destul de frumușică la care majoritatea românilor doar visează.

Criza generată de pandemia de coronavirus a afectat și banii câștigați de vedete la „Ferma”. Emisiunea era considerată, în sezoanele trecute, o mină de aur pentru persoanele publice, dar acum lucrurile s-au schimbat.

Concurenții au plecat acasă cu mai puțini bani decât cei în anii trecuți. Mai mult, oamenii spun că sumele pe care le câștigă, în general, vedetele sunt mult mari decât onorariul primit în urma participării la showul de pe PRO TV.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.