Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Novak Djokovici a pierdut fără drept de apel în fața unui adversar anonim, care a ajuns conjunctural pe tabloul principal. Înfrângere fără precedent în ultimul deceniu pentru sârbul Novak Djokovici. În sferturile de finală ale turneului de la Viena, liderul ierarhiei mondiale a cedat fără drept de apel în fața italianului Lorenzo Sonego (25 de ani, locul 42 ATP), în două seturi, scor 2-6, 1-6.

Sonego a ajuns pe tabloul principal al competiţiei din capitala Austriei din postura de „lucky loser”, pentru că i-a luat locul argentinianului Diego Schwartzman. El s-a impus în 68 minute de joc, iar Djokovici a înregistrat cel de-al 3-lea eșec de la reluarea sezonului. Ultima înfrângere a sârbului în faţa unui jucător clasat atât de jos data din primăvara lui 2018, când s-a înclinat în sferturile de finală de la Roland Garros în faţa unui alt italian, Marco Cecchinato, aflat la momentul respectiv pe locul 72 ATP.

„Pur şi simplu m-a măturat de pe teren. A fost mai bun în toate domeniile jocului şi a meritat cu siguranţă acest rezultat”, a spus Novak Djokovici la final.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.