Ofițer de poliție în cadrul Poliției municipiului Reghin, Florin Roberto Raica a fost reținut pentru 24 de ore de procurorii DNA într-un dosar în care acuzat de trafic de influență (3 fapte) și santaj. Florin Roberto Raica va fi prezentat, în cursul zilei de vineri, Tribunalului Mureș, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat emis de DNA, ofițerul de poliție ar fi pretins de la trei conducători auto, cercetați pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației, sume de ordinul miilor de euro, pentru a-i scăpa de acuzații. “În perioada 29 aprilie – mai 2020, inculpatul Raica Florin Roberto, în calitatea menționată mai sus, printr-un intermediar, ar fi pretins de la trei persoane, cercetate pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul circulației, sumele de 6.750 euro și 3.300 lei, din care a primit 1.750 euro și 3.300 lei.

În schimbul banilor, inculpatul ar fi promis că va interveni pe lângă funcționari din cadrul Institutului de Medicină Legală și că îi va determina să stabilească valori ale alcoolemiei sub limita legală în dosarele în care persoanele respective erau cercetate. De asemenea, inculpatul ar mai fi promis și rezolvarea favorabilă a cauzelor respective, concretizată prin încheierea unor acorduri de recunoaștere a vinovăției cu amânarea aplicării pedepsei (scopul final fiind obținerea permiselor de conducere într-un timp foarte scurt)”, se arată în comunicatul DNA.

Integral pe GândulComentarii

Pute Retinut ,cacat,asta pana se face dosarul de pensie ,se scoate la pensie si i se gaseste si un post bun in sectorul de stat .Pedeapsa ,cresterea venitului total si aruncarea de praf ,ca de obicei ,in ochii prostimii !!.

30 octombrie 2020 14:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.