Nu împărtășesc defel opiniile exprimate de vocalistul trupei Holograf, dl. Dan Bittman, în ceea ce privește amploarea crizei sanitare provocate de noul Coronavirus, mai exact inexistența acesteia, și nici zicerile domniei-sale referitoare la pretinsul arbitrariu al măsurilor luate de autorități.

D-lui Dan Bittman, altminteri om cu carte, nu i-ar fi fost deloc dificil să se documenteze și să bage de seamă că nici actualul guvern al României, nici Prefectura Capitalei, nici alte autorități locale nu au adoptat măsuri care să nu-și afle corespondentul în hotărâri asemănătoare ale feluriților decidenți din marile țări occidentale. Așa că, fie chiar și în ipoteza, altminteri foarte puțin probabilă, că dl.Dan Bittman își va pune în aplicare amenințarea de a-și aduna calabalâcul și de a se muta într-o altă țară, mi se pare foarte puțin probabil ca, odată ajuns acolo, nu știu ce comitet de primire constituit în cinstea sosirii domniei sale, să îi înmâneze la scara avionului permisul de a susține oriunde și oricând vrea el concerte la care să ia parte mii de oameni.

Integral pe Contributors.roComentarii

CTP-ulea Subscriu fara rezerva tezelor antevorbitorului meu, cu remarca ca eu i-am luat gustul din prima, gratie instinctlui meu jurnalistic unic & irepetabil!

1 noiembrie 2020 22:38

Aurel Colceriu Sa stiti ca ies bani frumosi din suptul EURO-poollii globale pe timp de "pandemie" - asta fiind si motivul pentru care sunt asa de zglobiu.

1 noiembrie 2020 22:35

Dan Bittman Măh Paulus, mai bine sugi tu Euro-Pula din abundență, pentru că te vindecă atât de gripă, pneomonie, guturai dar și de covid. Ăsta care scrie harticolul are dreptate în fiecare frază din conținutul creației lui. Acum că tu neo-stalinist ne-globalist dar gloabă rusofono-chinezo-nord-coreeană ești de alte păreri, să fii sănătos numai după ce sugi Euro-Pula neglobalistă, jigodenie stalnistă ce ești. Shalom!

31 octombrie 2020 5:02

Tocmai citii harticolul și comentariile Idiotul de autor nu este decât un CTP-ulea mai puțin violent în limbaj, dar la fel de aberant în gândire. În plus, gâlgâind de suficiență specifica analfabeților funcționali, autorele nu rumegă în adâncime roadele cunoșterii științifice, ci se mulțumește să vehiculeze ceea ce i se indică pe canalele de propagandă neomarxistă drept drept teme de adoptat sau de combătut. Bătaia peștelui este acum agitarea pericolului pandemiei Covid. Sigur, noul coronavirus, la fel de banal ca și virusul gripei sezoniere, există și face victime, unele dramatice. În mod paradoxal însă victimele gripei s-au redus numeric cu 98%, iar dintre canceroși, cardiaci, ofticoși sau diabetici n-a mai prea murit nimeni, toți sucombând, bine-nțeles de Covid!!! Colac peste pupăză, în primele 8 luni ale anului au murit cu aproape 400 de români mai puțini decât în aceeași perioadă a anului precedent! Ce să însemne una ca asta, măi CTP-ulea second hand? Nu ți se pare că atacul împotriva lui Dan Bittman și a Patriarhului BOR sunt niște jigodenii de om spălat pe creier?

30 octombrie 2020 18:10

PROBO Intr-adevar un articol foarte bun.Nu este nici un fel de "viclenie"pt. a ataca subtil biserica.Credinta e una si zicerile si pozitiile unor slujitori ai bisericii e alta .Consider ca e un articol ponderat si plin de adevar.

30 octombrie 2020 12:33

Mihai Îi respect opinia dl Morariu, dar, nu pot să nu remarc viclenia cu care a ajuns acolo unde voia, adică să atace subtil biserica si credinta ortodoxă a românilor.Sper ca aceste atacuri concertate asupra biserici ortodoxe să rămână doar în urechile celor care le comandă. De asemenea, mai sper ca ele să nu fie orchestrate de vremelnicii aflati la putere acum.

30 octombrie 2020 12:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.