Al doilea val al pandemiei, mult mai agresiv decât primul, este produs de o nouă tulpină a virusului SARS-COV-2. Avertismentul, lansat de oamenii de știință din Elveția și Spania, este confirmat de medicii din întreaga lume, inclusiv de cei români.

Cercetătorii spun că n-au mai văzut o asemenea viteză de răspândire de când studiază noul virus.

Specialiștii au numit noua tulpină 20A/EU1 și au pus pe seama ei toate cazurile noi de Covid-19 din Europa.

Mutația s-a produs în vară, spun cercetătorii de la Universitatea Basilea din Spania, și a pornit de la muncitorii sezonieri din agricultură.

Integral pe ProTVComentarii

Ronald S. Lauder As mai remarca si ca pizdirica din poza nu pare a fi prea panicata, întrucât poarta o masca de 0,50 lei, un halat normal si parul liber, asa ca eu zic sa va mai linistiti si sa nu dat prea multa importanta media-basinii proteviste ...

30 octombrie 2020 20:20

Ronald S. Lauder Ciudat ca în Suedia si în Bielorusia nu face nimeni ca tori EURO-dracii, desi banuiesc ca si aia pot beneficia de spaga de "fonduri" ca sa se dea de ceasu' EURO-mortii ...

30 octombrie 2020 20:14

Fiți serioși! Este o altă gargariseală ca să întreține panica. Cum de au murit cu aproape 400 de români mai puținii în primele 8 luni din 2020 față de aceeași perioadă din 2019? Și cum dracu de n-a mai murit nimeni de cancer, diabet sau boli cardio-respiratorii ci numai de Covid? De unde și până unde atâta tupeu și atâta prostie de a ne crede pe toți proști?

30 octombrie 2020 17:24

Cristi Băi, hotărâri-vă, vinovații de răspândirea noii tulpini a virusului sunt muncitorii sezonieri din agricultura ( trimisi de jonhais în germania natală ) sau, turistii de pe litoralul spaniol.Ziariști de doi lei.

30 octombrie 2020 12:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.