Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Să te relaxezi, să ai o alimentaţie echilibrată, să îţi faci timp pentru propriile hobby-uri. Ştim cu toţii că starea noastră de bine depinde de capacitatea de a ne trata cu blândeţe şi cu bunătate. Dar de la teorie la practică este un pas uneori foarte greu de făcut.

Dacă ai un program aglomerat, cu o slujbă pentru care aloci mare parte din zi şi poate şi o familie de care trebuie să ai grijă, probabil de multe ori te-ai gândit că nu mai ai putere să te ocupi şi de propria persoană. Totuşi, există numeroase mici gesturi pe care le poţi face doar pentru tine, în pofida timpului limitat. Tot ceea ce ai nevoie este puţină organizare.

Chiar dacă ai un serviciu care îţi ocupă mult timp, poate şi un copil sau mai mulţi de îngrijit, acestea nu trebuie să fie pretexte pentru a elimina exerciţiile fizice din viaţa ta.

Integral pe Click pentru femeiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.