Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Răsturnare de situaţie în Consiliul Judeţean Vrancea, acolo unde joi au fost aleşi vicepreşedinţii legislativului judeţean. Aceştia sunt Marian Oprişan, de la PSD şi Ionel Cel Mare, preşedintele ALDE. Alegerea reprezintă o lovitură pentru noul preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, liberalul Cătălin Toma, care părea că l-a convins pe generalul de penitenciare Cel Mare să vină alături de el în conducea instituţiei.

De altfel, Cel Mare (foto) a lăsat de înţeles acest lucru încă din şedinţa de săptămâna trecută, când la constituirea grupurilor politice s-a aliat cu un reprezentant al PLUS pentru a crea un grup distinct, dar în final s-a văzut că a fost doar un simplu joc. De menţionat că propunerile Alianţei PNL-USR PLUS pentru funcţiile de vicepreşedinţi au fost chiar Ionel Cel Mare, şeful ALDE şi Mihăiţă Lepădatu, preşedintele USR, iar PSD l-a propus pe Marian Oprişan.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.