Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Magda Bistriceanu cea care a candidat din partea Partidului Ecologist Român (PER) pentru un mandat la Primăria Capitalei a anunţat joi că demisionează din partid şi din funcţia de purtător de cuvânt al formaţiunii. Ea a explicat că nu poate să fie colegă „cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția”, în contextul în care mai mulţi foşti social-democraţi candidează pe listepe PER la alegerile parlamentare.

„Azi am decis să demisionez din Partidul Ecologist Român şi, totodată, din funcția de purtător de cuvânt si vicepreședinte al partidului. Motivul?! Nu pot fi colegă cu personaje pe care le-am blamat ani de zile și care au călcat în picioare Justiția. Decizia vine ca urmare a faptului că nu mă regăsesc în noua structură a partidului și nu-mi pot asuma mesajele livrate cetăţenilor. Întodeauna am fost fermă, mi-am asumat toate acțiunile, și nu m-am cramponat de funcții.

Consider că este de bun simț față de toți cei care, de-a lungul timpului, m-au susținut să fac acest pas. Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat încredere și m-au votat. Nu în ultimul rând țin să mulțumesc echipei din campania de la Alegerile locale”, a scris Magda Bistriceanu joi pe Facebook.

Integral pe UniversulComentarii

Cetatean cinstit Jos palaria doamna,respect !

29 octombrie 2020 15:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.