Toate tezele de doctorat realizate la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București vor fi verificate de plagiat, a anunțat ministrul Educației. După ce a retras acreditarea școlilor doctorale din cadrul Academiei de Poliție, Anisie a declarat, la B1 TV, că “am solicitat la CNATDCU să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate în cadrul Academei de Poliție”.


“Am decis și monitorizarea acestei Academii de Poliție, pentru că trebuie să vedem exact din perspectiva noastră, a Ministerului Educației, ce se întâmplă în cadrul acestei instituții de învățământ. Am solicitat la CNATDCU [Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare, organism consultativ al Ministerului – N.Red.] să fie evaluate toate tezele de doctorat care au fost realizate la Academia de Poliție. Vorbim de acele peste 800 de teze de doctorat care au fost realizate în cadrul Academiei de Poliție, să fie verificate pentru a vedea dacă sunt sau nu sunt plagiate”, a anunțat ministrul Educației.

Integral pe edupedu.roComentarii

Dar la aia de Securitate, DE CE NU?! Neomarxiștii aruncă lest din nacelă în speranța că vor ajunge în stratosfera puterii din Românica. Sunt teribil de atenți însă să nu arunce și copilul de aur (băieții de la SECU, necesari și inamovibili) din copaie. Păi dacă i-ar arunca, cine le-ar mai câștiga alegerile cu tableta? Ba, mai mult, i-ar arăta cu degetul cănd fură. Din sacii cu voturi, din buget, de oriunde. Așa că trebuie miluiți cu sporuri și facilități, cu stele, dar și cu distincții cacademice. Te și umflă râsul cum a putut ajunge Florian Coldea dintr-un elev pândit de repetenție și dintr-un student jalnic, ditamai general, prof.univ., doctor în științe și conducător de doctorate. Tovarășa Elena Ceaușescu, care nu era chiar așa de proastă cum a intrat în legendă, se răsucește în mormânt de invidie...

29 octombrie 2020 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.