Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a avut o intervenție dură la adresa patriarhului Daniel, pe care îl consideră „un șarlatan”, mistificator de fapte istorice, care aruncă o strigătură către „vitele ce le păstorește”.

„Pentru a prosti oamenii, șarlatanul Daniel n-are nevoie de matematică, nici de logică – o dă direct, ca o strigătură pentru vitele ce le păstorește: ascultați ce vă spun, fiindcă a interzis pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie în octombrie 1989, comunismul a căzut peste câteva luni.

Integral pe GândulComentarii

@Adrian Ungureanu, Ionescu Petre, John Smith, Viorel Marian Băh retardaților, răsfoiți și voi niște tomuri de istoria civilizațiilor și a religiilor și poate veți înțelege câte ceva despre importanța cognitiva a marilor religii pentru evoluția umană și despre rolul fundammental al acestora pentru prezervarea simțului moral al umanității, mai ales în zilele noastre, când riscul reîntoarcerii la animalitate este atât de mare! V-ar fi de mare folos să citiți cum explica Immanuel Kant apariția coștiinței umane, dar sunteți prea idioți ca să vă bateți capul cu așa ceva. Pentru voi e interesantă doar distrugerea acesteia!

30 octombrie 2020 6:45

Hello, Ecarisajul Vedeți că v-a scăpat din adăpostul câinilor de pripas o cotarlă numită CTP infectată nu cu banalul SarsCov-2, ci cu o combinație letală de Ebola de la maimuțe, cu virusul rabiei neomarxiste. Ecce periculos mai ales pentru tinerii spălații pe creier, atinși și de disonanța cognitivă, pentru care nu există leac. De aceea, cotarla CTP trebuie capturată și izolată într-o celulă blindată, dar confortabila, pentru a putea fi studiată și despăduchiată. Pentru o asemena operațiune se acordă Premiile Nobel și Oscar simultan, precum si o recompensă bănească însumând 4 premii de Grand Slam pentru bărbați la un loc. Se va realiza și un documentar 4K, salvat în Cloud pentru eternitate cu deviza „ Memento Mori”

30 octombrie 2020 6:12

v Ma intreb oare de ce mai apare acest CTP, la tv, in presa deoarece numai venin si autosuficienta debiteaza. Oare cine il sustine?

30 octombrie 2020 0:02

John Smith Allahu akbar!

29 octombrie 2020 20:47

Adrian Ungureanu Sunt pe invers, sug #EURO-poolla si ma cack pe EURO-ciock!

29 octombrie 2020 20:41

@Remember Remember tu că tinerii ăia trăiau oricum periculos în incinte ca cea de la Colectiv, unde glonțul unei tragedii era tot timpul pe țeavă, că ideologia demoniacă a acelor manifestări „hartistice” este oricum decadentă, antisocială și antiidentitar-românească, iar tragedia nu s-a produs în urma unui incendiu, ci în urma exploziei unei substanțe de tip napalm, care nusubstanțe nu se află decât la îndemâna unor structuri militarizate. Remember-ăți, de asemena, că un anumit personaj sulfuros tocmai filozofase cum că alegerile se câștigă prin crearea de emoție, iar imediat după marea emoție de la Colectiv i-a reproșat lui Ponta că „au trebuit să moară oameni” pentru ca el, Ponta, să demisioneze, concluzionând:. „Prea târziu”! Așa că, mon cher-ule, mai ușor cu pianul pe scări și cu autovictimizarea!

29 octombrie 2020 17:36

Remember Aduceti-va aminte de declaratia Patriarhului Daniel in legatura cu nenorocirea Colectiv.Principalii vinovati ereau cei care s-au dus la club in loc sa etc..etc.. Dupa ce analizati profilul acestui "sfant" al bisericii, atunci sa va aruncati la gatul lui CTP.

29 octombrie 2020 15:39

@Viorel Marian Băi băiiețică, ai îmbătrănit degeaba dacă nu știi că spusele lui CTP-ulea nu constituie un „reportaj”, ci declarații absolut aberante ale unui personaj deranjat la mansardă. Într-adevăr, contează mai puțin ce crezi tu sau nu crezi, dar ce poate înțelege un ins alfabetizat din formularea ta cum că „dar e bine dacă ar ști mai mulți oameni”, cu care îți închei „profunda” cujetare? Adică ce p.m. să știe?! Dacă nu ești în stare să articulezi o frază sau o idee, stai, prostovane, în banca ta și nu te băga în vorbă!

29 octombrie 2020 11:23

CTP-ulea în toată splendoarea lui de IDIOT!!! El este moțul poolii și găozul gândirii. Se crede esența evoluției și civilizației umane, care au avut drept țintă finală să-l producă pe el, CTP-ulea drept cenzor universal a tot și a toate! Înzestrat cu un asemenea super-Ego, acest individ stâllcit la trup, la minte și la suflet, este convins că toate religiile au apărut nu din nevoia de a fi vehicule ale moralei și ale legilor care reglementează de mii de ani viața indivizilor și a colectivităților, ci ca să aibă copilul tâmpit CTP-ulea să distrugă. Boul ăsta nu înțelege evoluția umanității, nu înțelege istoria, nu înțelege echilibrul naturii și al societății umane, nu înțelege drepturile omului. Vorbind metaforic și religios crede că Dumnezeu a creat lumea pentru a se supune regulilor impuse de el, un cretin care se crede quintesența cunoașterii, a știnței și a tenisului, îndreptățit să permită sau să interzică oricărui individ orice se abate de la convingerile „Luminăției sale”. Hai să zicem însă că îl fac să turbeze anumite suspiciuni de colaborare a Prea Fericitului Patriarh Daniel cu fosta Securitate comunistă. Numai cine n-a trăit în comunism nu știe însă că nu puteai face atunci vreo carieră profesională mai acătării fără să plătească „ce-i al Cezarului”. Așa a făcut întreaga Biserică Ortodoxa Română pentru a supraviețui, dar FĂRĂ A TRĂDA credința strămoșească. Acum, CTP-ulea, nepotul fostului MARE general securist Iulian Vlad, și MARELE aplaudac din 1990,, în SCÂNTEIA POPORULUI (?!?) al minerilor veniți „să planteze panseluțe în Piața Universității”, îl porcăiește pe Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române că a trădat cauza fostei Securități comuniste și nu o agrează pe cea a a actualei Securități neomarxiste. Ecce homo!

29 octombrie 2020 11:05

Cristi Băi boule, vită este mata , nu credinciosii români.Schizofrenicule.!

29 octombrie 2020 9:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.