Fitbit Sense este primul health watch al companiei americane şi oferă o mulţime de funcţii menite să îţi monitorizeze sănătatea, stresul şi să se asigure că îţi oferă cea mai bună experienţă posibilă pe un smartwatch în 2020.

Sense are şi un sistem de prindere nou, lucru pe care îl remarci destul de repede odată ce arunci o privire la ceas. Seamănă cu cel pe care îl vedem pe Apple Watch, extremitatea curelei intrând în zona interioară a buclei, practic lipită de încheietura ta. E o alegere mai degrabă estetică decât practică în opinia mea, şi nu eram familiar deloc cu ea, pentru că am purtat Apple Watch în reprize scurte, doar câteva săptămâni, în perioada de testare. M-am obişnuit însă dcu acest sistem după câteva săptămâni.

Ajută şi faptul că Fitbit Sense are o curea foarte confortabilă inclusă în pachet, dintr-un soi de cauciuc negru care arată bine şi se curăţă foarte uşor. Ador faptul că Fitbit a decis să schimbe acel sistem de prindere a curelei pe ceas, astfel că acum poţi schimba mult mai uşor curelele între ele şi fără să îţi rupi unghiile.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.