Partidul Ecologist a devenit, peste noapte, salvarea de conjunctură care a strâns la un loc negaționiști, „patrioți anti-mască” și luptători cu statul paralel. Cândva apropiați de Liviu Dragnea în PSD, oameni precum Cătălin Rădulescu, Liviu Pleșoianu sau Șerban Nicolae se regăsesc pe listele PER. În partid au intrat și personaje precum Marian Vanghelie sau Cătălin Ivan. Acum, ecologiști cu numele, toți au în comun un singur lucru: să obțină un loc în Parlament.

Surse politice susțin că în spatele formațiunii conduse oficial de mai puțin cunoscutul Dănuț Pop stau Codrin Ștefănescu și Marian Vanghelie. Ștefănescu, rămăs încă în PSD, laudă pe Facebook noile achiziții ale PER, în timp ce Marian Vanghelie candidează pentru un loc în Parlament în județul Călărași.

Din declarațiile publice făcute de cei care au intrat în Partidul Ecologist se înțelege că PER este folosit pentru a promova discursuri și idei care nu au nicio legătură cu ecologismul. Liviu Pleșoianu s-a înscris în PER supărat că PSD s-a îndepărtat de temele promovate și susținute de Liviu Dragnea.

Integral pe Digi24Comentarii

Ordin pe Unitate Puneți tunurile pe PER că ne diinamitează baza fundului nostru neomarxist pe care musai să edificăm Noua Hordine Mondială globalistă și luciferică. Dacă nu le spargem botul ăstora care zbiară din străfundul bojocilor că „Noi suntem români”, ne-am lins pe bot de banii de la mUE, de la FMI și BM, dar mai ales de cei gratis de la nea Georgică Soros! La rândul lor, marile bănci internaționale și companiile transnaționale ne iau și cenușa din vatră dacă nu le ajutăm să distrugă națiunile și să ne adăpostească deavalma în țarcul mondial. Așa că pe ei pe mama lor de români verzi, care ne neagă dreptul nostru la o patrie universală pe meleagurile lor. Semnează comandantul UM Digi24.ro

30 octombrie 2020 7:11

Catana Stefan Partidele ecologizde în realitate e verzi si crudace, vegane, si caca fotovoltaice si eoliene pe fundamente de ECO-beton armat, ca sa "salveze" planetele "noastre".

29 octombrie 2020 21:15

Baba Clinton Conduc în sondaje cu 4.119%!

29 octombrie 2020 21:11

Hunter Biden Fut minore de 14 ani ca sa iasa tata Mr. President!

29 octombrie 2020 21:10

Catana Stefan Va rog eu sa mai defekati si niscaiva "stiri" cu Boris Johnson, cum se cacka el pe dumenalui ca-l da Macrou' afara din "uniunea" "noastra" si cum stam noi întinsi, cu EURO-poolla la soare, si ne râdem de el ca e prost!

29 octombrie 2020 21:08

Ce este PER? Un fel de partid verde, mai mult legionar prin esență, mai radicalist decât PSD sau PCR, un fel de PSD mai mititel, o excrecență stalinistă. Toate loazele ălea care au fost date afară din PSD, s-au aciuit p-acolo să mai prindă o felie de cocină parlamentară, o troacă acolo. Niște rebuturi. S-au găsit și niște cântecaci cântăreți să candideze, nu e rău, problema e că respectivii își vor da seama curând că locul lor nu e acolo printre secăturile majoritare și printre uscăturile ălea. Ce e poate om iotă bine la PER? E numai faptul că nu e atât de radicalist ca PUNR și Ghyury Funar, în rest nu e prea departe, iar la alegeri NU poate furniza nici un fel de surprize, adică să ajungă-n parlament prin vot, că n-o să ajungă precis. Camarazi din toate țările, muiți-vă!

28 octombrie 2020 17:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.