Pe 15 octombrie un avertizor de integritate ne transmitea informația că Danielei Timofticiuc, soția lui Lucian Timofticiuc, angajată ca agent de poliție la Arhivă la SPCEEPS -Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Vaslui i s-a cerut, începând cu 01 august, transferul către AEP. Cum polițiștii, chiar și subofițeri, au statut special și nu pot fi transferați cu ușurință la fel ca civilii, transferul Danielei Timofticiuc nu a fost semnat, susține avertizorul, iar aceasta figurează ca absentă la serviciu, la Direcția de Pașapoarte, începând cu 01 august. Mai mult, avertizorul ne-a spus că Daniela Timofticiuc este numită chiar șefa biroului AEP VASLUI.

Cum de-a lungul timpului mai multe persoane ne-au prezentat-o pe Daniela Timofticiuc ca pe o femeie cu preocupări ezoterice, care practică „meditația pentru a-și ridica vibrația”, care crede că „forțele răului sunt pe măsura magnificului” și care spune că în afară de a se ruga nu știe altceva să facă, după cum arată chiar mesajele transmise de ea cunoscuților, ne-am întrebat ce anume o fi recomandat-o pentru funcția de la AEP, desigur în afară de pila ministrului Tătaru, cumătrul și prietenul de peste 8 ani al soțului Danielei, Lucian Timofticiuc. Citește și Jurnalistul din Vaslui și o fostă judecătoare confirmă dezvăluirile privind căpușarea Antibiotice și miile de Euro plimbate între Tătaru și Timofticiuc

Așa că am sunat pe numărul de fix de la AEP Vaslui unde ne-a răspuns chiar Daniela Timofticiuc. Aceasta ne-a confirmat că s-a transferat începând cu 1 august la Autoritatea Electorală Permanentă dar nu a știut să ne spună cum a fost selectată, dacă a depus un CV sau o cerere de angajare și ne-a recomandat să sunăm la „București” să întrebăm. Am insistat și am întrebat-o „cum doamnă, nu știți cum v-ați angajat?”, moment în care aceasta nu a mai răspuns iar la capătul celălalt al firului am auzit o voce de bărbat, căruia Daniela pur și simplu îi întinsese receptorul, ca un copil prea mic sau ca unul prost-crescut.

Integral pe CurentulComentarii

Mircea Acum ne dam seama ca dracnea cu psd -ul au fost juniori in a prada tara pe langa aceasta ciuma galbena pnl -ista care a cuprins tara.Hotii astia isi pun oamenii in posturi cheie ca sa poata fura la alegeri ca-n codru.S-ar putea ca dupa alegeri acesti idioti de pnl-isti sa transforme tara intr-o noua Belarus.Nu au nici cea mai mică urma de democratie in a conduce tara.

28 octombrie 2020 16:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.