Nici dracul nu poate strînge toate probele în afacera Băneasa! Sinteza afacerii, publicată de New York Times, este doar un ambalaj înflorit economic. Nici servicile secrete românești, pe o mînă cu cele americane, nu o pot descurca. Nici judecătorul care a încropit o sentință egală cu o enormă gafă judiciară (Bogdan Corneliu Ion-Tudoran, de la Secția I penală a Curții de Apel București) nu a înțeles mare lucru. Nici cititorii nu știu ce combinații au fost și de ce s-au blocat.

Eventual, își aduc aminte de tărăboiul făcut de Gigi Becali, cel care se simțea concurat de apariția pe piață a noilor terenuri mult mai ispititoare decît cele din Pipera. Proiectul Băneasa îi strica piața!

Integral pe CotidianulComentarii

Ion Cristoiu, maestrul Ardei Umplut cu Căcat al presei de căcat Bunul meu tovarăș și pretin într-ale scrisului pe hârtie igienică, se screme să uimească boborul cu editorialul lui desprins parcă din culisele găoazei oculte a afacerismului ocult și neînțeles de nimeni. E totuși mare păcăcat că bunul meu tovarăș și pretin, îl amestecacă pe Biden atât de pueril în ciorba afacerii Băneasa, care a mai mult plină de Băsescu, Popoviciu și alte câteva arătări încurcate p-acolo. Dar, Nistorescu nu se dezminte, el, viteaz ca Ăla din poveste sare până-n China unde-l găsește și acolo pe Biden ascuns prin niște cotloane chinezărești ale unei firme care căcare presupune Nistorescu era mai americană decât mătușa chineză Tamara a lui Adrian Năstase, aia care i-a spart cu praștia tot brațul de termopane împrumutat prin furt d-acolo de unde numai stimabilul respectiv știa. Adicăcare, dacă profanul Nistorescu-l amestecacă pe Biden în afacerea Băneasa cu dovezi lipsă cu desăvârșire, același Ștergător la Cur al PSD și prim-vice-prim-țucălar șef al aceluiași împuțit PSD, Cornel Nistorescu mai c-ar vrea să-i și credem basmele ăstea imbecile? Cretinul Nistorescu nu vrea să renunțe la acel prost obicei împământenit pe vremea dictaturii ceaușiste, anume, dacă-n presa de atunci apărea ceva, musai trebuia să fie și adevărat, că așa era ordinul de la Cizmarul tartor de țară d-atunci. Muie! Muie PSD!

27 octombrie 2020 21:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.