Kia a adus în România noua generație a gamei subcompacte Rio, prezentată la Salonul auto de la Geneva din martie. Prețurile versiunii hatchback în cinci uși pornesc de la 10.087 de euro și ajung până la 13.692 de euro cu TVA.

După micul Picanto, Kia a adus în România și noul subcompact Rio, model care fusese prezentat, în premieră, la Salonul auto de la Geneva din luna martie.

Prețurile versiunii hatchback în cinci uși (sedanul nu este, deocamdată, disponibil) pornesc de la 10.087 de euro și ajung până la 13.692 de euro cu TVA.

Autoturismul coreean de clasă B cu aer european pare să se fi inspirat copios din designul mai multor modele consacrate în acest segment, între care și Volkswagen Polo.(..)Patru motoare, între 1.1 și 1.4 litri

Gama Kia Rio este pusă în mișcare de patru motoare economice, două pe benzina (1.2 și 1.4 litri) și tot atâtea pe motorină (1.1 și 1.4 litri), dintre care iese în evidență turbodieselul mic, cu trei cilindri în linie și 75 de cai-putere.

Kia Rio 1.1 D dispune de o cutie de viteze manuală cu 6+1 trepte. Consumul mediu oficial cu care este creditat: 3,8 l/100 km. Emisiile de dioxid de carbon nu depășesc 100 g/km.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

john doe KIA oficial consumul este cel afisat, in realitate este cu 40-50% mai mare. am depus cereri de revizuire a consumului la KIA CEED si ... este cu 60% mai mare decat ce m-au informat, m-au consiliat si m-au ajutat la reprezentanta sa cumpar aceasta pacaleala.

7 noiembrie 2011 15:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.